loader image

Zizzou este un proiect solidarELE, o asociație tânără cu vise și planuri curajoase.

Primul nostru mare proiect este dezvoltarea unei structuri de economie socială, un loc în care mesteșugul tradițional, arta și priceperea se îmbină armonios pentru a realiza bijuterii ceramice unicat, articole de decor interior, veselă și articole vestimentare premium.

Toate produsele sunt comercializate sub marca proprie, Zizzou.

Ce facem noi?
N
Direcționăm 90% din profitul organizației către centrele de găzduire temporară a victimelor violenței domestice.
N
Contribuim activ la reducerea amprentei de carbon și sprijinim tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon.
N
Oferim pachete sociale cu bunuri necesare femeilor și copiilor victime ale violenței domestice din centrele dedicate. Credem cu tărie că șederea într-un centru de adăpost temporar trebuie să ofere cele mai bune condiții pentru un trai decent.
N
Vom pune cât de curând la dispoziție, prin intermediul site-ului nostru și al magazinului online, o secțiune specială prin care vom comercializa produse meșteșugite de către beneficiarele centrelor de găzduire temporară pe perioada șederii acestora, iar venitul produs din vânzare se va întoarce 100% către acestea.
N
Pentru a stimula inițiativa de a produce astfel de bunuri, dar și pentru a petrece un timp de calitate, vom organiza ateliere de lucru constând în prelucrare ceramică, pictura pe lemn și multe alte activități de lucru manual și producere de obiecte artizanale.
Vrem să contribuim, prin ceea ce facem, la o Românie mai bună, la atingerea unei societăți democratice bazate pe respectarea drepturilor omului, pe egalitatea de șanse și de gen, în care pluralismul de idei și libertatea de exprimare să fie valori acceptate. O societate solidară!